Betalingsvoorwaarden

Er zijn uiteraard diverse mogelijkheden om onze trainingen te voldoen. Bij het aanmeldformulier voor de trainingen kunt u uit  de volgende betaalopties kiezen;

 

  • Factuur/ via Ideal
  • IN3 ; betalen in 3 termijnen zonder BKR registratie/ 0% rente
  • Contant

 

 

 

B. Betalingen.

1. Bij het afsluiten van de overeenkomst en het ondertekenen van de aanmelding. Krijgt de deelnemer een bevestiging via de mail van ontvangst overeenkomst en in bijlage een factuur van de overeengekomen training. En met verzoek tot aanbetaling van 25 % totale kosten van de training. Mits er gebruik is gemaakt van een betalingsovereenkomst in vorm van IN3

 

Update: Gedragscode BNPL.

De grootste aanbieders voor BNPL in Nederland (Riverty, Klarna, in3 en Billink) hebben gezamenlijk de 'Gedragscode BNPL' opgesteld, welke eind oktober van kracht gaat, om hiermee onder andere kwetsbare consumenten nog beter te beschermen. Deze gedragscode wordt 26 oktober 2023 gepubliceerd, onder andere op onze website. In dit kader breiden we de informatie uit die aan consumenten wordt getoond tijdens het betaalproces met de volgende disclaimers: 
 

  • ''Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken." 
  • "Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van in3."
     

2. Restant van het trainings bedrag moet maximaal 2 weken  voor aanvang van training volledig voldaan worden, dan is uw training pas definitief.