Wat is Microneedling?

Microneedling is een techniek, waarbij de huid met minuscule naaldjes gecontroleerd geperforeerd wordt. Dit stimuleert de huid zichzelf te herstellen. Het natuurlijk wondgenezingsproces in de huid wordt geactiveerd, waardoor keratinocyten en fibroblasten worden bevorderd.

Doordat actieve groei- en helende factoren vrijkomen, kunnen fibroblasten zich vermenigvuldigen en die zorgen weer voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine. De epidermis wordt verstevigd, de huid ziet er gezonder uit, de doorbloeding is geoptimaliseerd en de huid voelt gladder en steviger aan.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Geloof het of niet de behandelmogelijkheden zijn eindeloos. Per indicatie bespreken wij hoe je microneedling kunt inzetten om voor verbetering te zorgen. Alle ins en outs die je nodig hebt om een optimaal behandelplan op te stellen worden behandeld. 

Indicaties Microneedling

✔ Striae

✔ Hyperpigmentatie

✔ Verslapping

✔ Littekens/ Acne littekens

✔ Veroudering

✔ Grove poriën/ ruwe huidstuctuur

Dagopleiding Microneelding

De opleiding microneedling duurt een gehele dag van 10:00 uur tot circa 16:30 uur. Uitgebreid bespreken wij de theorie over microneedling. Tussen de middag volgt een uitgebreide lunch. Vervolgens gaan wij verder met de praktijk. Er wordt net zo lang en vaak geoefend tot jij begrijpt hoe de behandeling te werk gaat, en wat wel en niet mogelijk is. Vervolgens het aller leukste het welverdiende certificaat in ontvangst nemen! 

Opleiding inclusief starterspakket!

Starterspakket

  • Mix box DS11/ DS10 (meso serum)
  • 25 naalden
  • Dermapen
  • Naaldencontainer
  • Huid desinfectans

Documenten

  • Werkboek
  • Certificaat op naam

Prijs: Op aanvraag

Graag starterspakket zonder dermapen?

Heb jij de voorkeur om zelf een dermapen aan te schaffen? Wij bieden de training ook aan zonder dermapen. Wil je hier meer informatie over? Neem gerust contact met ons op!

Waarom wij?

Microneedling hebben wij op het hoogste niveau gevolgd waardoor wij alle ins en outs kunnen delen met jou! Wij vernieuwen onze kennis en vaardigheden constant waardoor wij jou hiervan op de hoogte kunnen houden. Nazorg vinden wij erg belangrijk. Voel je niet bewaard en stel na het volgen van de opleiding gerust je vragen aan ons!